петък, 7 април 2017 г.

The Newbie Book Tag


Здравейте!♥ Бях тагната да направя този таг и благодаря на Иван П. че ме тагна. Въпросите са наистина интересни, и е определено интересно да отговоря на тях. Приятно четене!♥
❀❀❀

1. Защо създаде блога си? 
-Правя това което обичам, приемам блога си, като нещо мое, което споделям с вас. Но най-вече, че това което правя ми носи радост и ми харесва, не мисля, че има по-голяма причина да създам блога си! Обичам книгите и да говоря за тях, обичам да пиша, а блога ми е място където споделям тези неща.

 2. Какви забавни и оригинални неща можеш да предложиш на читателите си?
-Мисля, че с времето ще ми идват повече идеи за постове, ще разнообразявам блога си, надявам се това да се харесва на хората които го следят , и най-вече това което правя трябва да се харесва и на мен, никога не бих направила нещо с нежелание, просто, защото трябва да кача пост или ревю. Все пак това е моя блог и споделям това, което обичам и ме радва. Благодарна съм на всеки който го следи и му харесва това което правя!


3. Кое в присъединяването към блог обществото те вълнува най-много?
-Обичам да пиша в блога си, обичам да правя и таговете, да споделям мнението си, да общувам с други читатели и да говоря за книги с хора, които ме разбират на пълно, и също така най-вече което обединява букблог обществото са книгите, та кой не би се вълнувал за книги и също да говори и пише за тях!

4. Защо обичаш да четеш?
-Изглежда прост въпрос, но когато се замислих, сложността му ме връхлетя. Нима има думи да опиша защо обичам да, чета!? Обичам да чета, години наред, не бих си се представила без книга. Четенето за мен е вид радост и утеха, нещо което ме прави щастлива и не бих го заменила. Като се замисля самата книгата е неодушевен предмет, но пък историята разказана в нея? 
Благодарение на книгите бих могла да се пренеса до различни светове и магически земи, галактики и в най-далечната точка на безкрайния космос, чак до най-дълбоките води на океана. Това е четенето за мен, дава ти свобода и едно неограничено приключение!

5. Коя книга (поредица) те накара да започнеш да четеш?
-Чета от малка, но може би книгата, която ме накара да чета по тийн книги е "Дивергенти" на Вероника Рот, но тази книга може да ме е накарала да започна да чета, но не ме е накарала да обичам книгите. Книгата беше друга, с нея осъзнах, че обичам да чета и не ме отказа да продължавам да го правя. Но "Дивергенти " беше книгата, която даде определен старт да премина след нея на друга книга, а след другата, на следващата, докато не стигнах до тази ,която ми разкри любовта ми към книгите. 

6. Какъв въпрос би задал на твоя любим букблогър/буктюбър?
-Може би любимият ми буктюбър е от чуждестранните, и това е  polandbananasbooks, никога не съм виждала друг, човек да е толкова ентусиазиран и дори драматичен във всяко едно видео което прави, чак се възхищавам на ентусиазма ѝ. И бих и задала въпроса "Как обикна книгите и как се превърна от читател, в писател и кое я вдъхновява да пише?".

7. Какви затруднения очакваш?
-Честно казано, не бих имала затруднения именно, защото това е блога ми и един вид всичко това го правя, защото ми харесва. С удоволствие влагам времето си, в направата на един пост, това не бих го определила като затруднение или губене на време, а като свобода да напиша това което мисля!

❀❀❀
Надявам се този таг да ви е харесал!♥ Доскоро!♥

4 коментара:

  1. Тагът е интригуващ, отговорите ти- чудесни! Особено отговора на 4. въпрос. Ами наистина е трудно да се обясни защо правим каквото и да е. Правим нещата, които определяме като ,,хобита", защото ни карат да се чувстваме щастливи, нали? А можем ли да обясним щастието?
    Тагът е страхотен, отговорите ти- пълни, а сложността на това да дадеш отговор на въпросите смятам за трудна. Справила си се страхотно, браво! ^^

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много ти благодаря, Гери!^^ Много правилно се изрази, наистина трудно е да опишеш щастието и защо ни кара да се чувстваме щастливи. Да дадеш отговор на този въпрос, е като да решаваш сложно математическо уравнение.

      Изтриване
  2. Много се радвам, че направи тага! Отговорите ти са заинтригуващи и изчерпателни, което много ми хареса.
    Особено много ми хареса отговора на 4-тия въпрос, доближи се максимално до моето мнение, а и усетих всичко това, което ти изпитваш докато четеш, сякаш съм го писал аз! :D
    Чакам следващия ти пост с удоволствие. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, и също така и за това, че ме тагна!^^ Този въпрос беше наистина интригуващ и беше наистина интересно да напиша мнение по него!

      Изтриване