понеделник, 3 юли 2017 г.

Поредици, които искам да започна това лято

Здравейте! Тъй като вече е лято и това значи, че имам повече време за четене и реших да направя пост свързан с поредиците, които искам да започна това лято. Не знам дали всъщност ще мога да ги започна всички книги от изброените и дали ще ми харесат, но все пак това са книги от TBR листа ми, така че се надявам да успея да прочета нещо.
❀❀❀
1."Тъмна дарба"-Александра Бракен
-Доста се замислих дали да започна първо с "Пасажер", защото не съм чела книги от авторката, но все пак съм чувала доста добри отзиви за "Тъмна дарба" и мисля че наистина ще бъде интересна. Определено не чета много често антиутопии, а трябва, защото наистина има много интересни заглавия, а и е един от любимите ми жанрове.

2."Half-Blood"-Jennifer L. Armentrout
-Няма начин да пропусна да прочета тази поредица, защото все пак е написана от любимата ми авторка. Поредицата е доста дълга около 6-7 книги + spin off поредица, но ако е интересна, мисля че си заслужава да я прочета.

3."Ясновидците"-Либа Брей
-Определено не обичам да започвам поредици, на които не са издадени всички книги, но много искам да прочета тази книга. Преди няколко месеца се сдобих с книгата, надявам се скоро да излезе и втората за да мога да се докопам и до нея. Първото нещо, което ме привлече към книгата е сюжета, времето в което се развива действието, като фенка на книгата "Великият Гетсби" ще ми е интересно да прочета повече такива книги, които действието се развива през 20 години на XX век. И българската корица е страхотна и много по-красива от оригиналната, нямаше как да не отбележа това.

4."Проклятието на тигъра"-Колийн Хук
-Поредицата е толкова нашумяла в България, но макар и малко отзиви, са все положителни. Доста се замислих, дали искам да прочета книгата, защото анотацията никак не ме грабна и сюжетната линия никак не ми се нрави, но прочетох няколко ревюта, които ме накараха да я добавя в TBR листа си.

5."Гневът и зората"-Рене Ахдие
-От изключително дълго време искам да прочета книгата, надявам се да имам времето да го направя скоро.  Историята изглежда интересна и има доста положителни мнения за книгата и няма как да пропусна я прочета.

Надявам се поста ми да ви е харесал. 

Споделете кой поредици, вие искате да започнете през лятото?

Доскоро и приятно четене!♥

8 коментара:

  1. Изключително интересно ми беше да разбера. Особено за ,,Гневът и зората". Започвай да четеш без колебания! Убедена съм почти на 100%, че ще ти хареса. ^^

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Колебания ми за книгата отпаднаха след като прочетох ревюто ти, така че не се съмнявам, че няма да ми хареса!^^

      Изтриване
  2. Определено трябва да прочетеш "Тъмна дарба". Страхотна е!

    ОтговорИзтриване
  3. Тъмна дарба определено е страхотна поредица и е сред любимите ми , така че горещо я препоръчвам.За останалите нищо не мога да кажа , тъй като не съм ги чела , но пък отдавна съм си набелязала Ясновидците.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря за мнението ти относно книгата, ще се чете! Ако успееш да прочетеш "Ясновидците", ще се радвам да видя какво мислиш за нея.

      Изтриване
  4. Дано имаш по-голям успех от мен с "Проклятието на тигъра" - за мен беше доста скучна и остана недовършена. Колкото до останалите и аз бих икала да прочета "Ясновидците" - все пак се развива в Ню Йорк, а и звучи интересна. "Полу-лош" също е в списъка ми за четене в бъдещето :дд Успех и дано ги прочетеш :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Нямам очаквания за "Проклятието на тигъра", но смятам да ѝ дам шанс.
      Успех и на теб, дано и ти да успееш да ги прочетеш и ще се радвам, ако решиш да изкажеш мнението си относно тях. :)

      Изтриване