неделя, 5 март 2017 г.

TOP 5 "Книжни препоръки за Пролетта"


Здравейте!♥ Пролетта почти дойде и няма как да не направя пост свързан с нея и книгите! През този красив и цветен сезон, където цялата красота на природата се събужда и разбира се книгите, които ще ви препоръчам да допълнят тази пролетна картина! Този пост е свързан с книжни препоръки за пролетта, това не пречи и през друго време да ги прочетете, но според мен тези книги създават приятна атмосфера, която ще допълни ежедневието ви през този сезон. 




                      
..♥..

              1"Сърца за разбиване" на Али Новак.
Лека и забавна, също така изпълнена с приключения. Перфектна е за пролетта или пък лятото. Радвам се, че и дадох шанс и я прочетох. Беше изключително интересна, приятна и не натоварваща.


                         







..♥..
2."Целувка за Ана" на Стефани Пъркинс.
Тази книга и въобще цялата трилогия е толкова сладка, че няма как да не я препоръчвам, с всичките си крайници!







..♥..
3. "Скай" на Джос Стрърлинг.
Няма как да не мина без фентъзи, защото това е любимия ми жанр! А тази книга я обичам и по сантиментални причини, но и не само. Макар и поредица, която всяка книжка има своята история и я прави толкова невероятна. Книгата е лека и приятна за четене, както и другите книжки от поредицата и определено се вписва като книга, която да ви донесе настроение в пролетните дни!








..♥..
4."Перфектна Химия" на Симон Елкелес.
Тази книга я препоръчвам на всички и разбира се цялата трилогия, които искат приятна, романтична и свежа книга за четене. Тази книга съм я препоръчвала безброй пъти, защото наистина си заслужава, тези които не са я прочели определено трябва да и дадат шанс!







..♥..
5."Всичко, Всичко" на Никола Юн.
Няма значение кога я четете, дори и да я четете през най-студените дни на зимата, тя ще стопли сърцето ви, с прекрасната си история, която ни поднася авторката. Книгата е повече от прекрасна, заслужава да се прочете. Затова няма как да не е я сложа, в книжните си препоръки.







..♥..
И така няма как да не спомена една от песните, която ми е любимата, от новия албум на Ed Sheeran.♥


Надявам се поста да ви е харесал!♥ Доскоро!♥

4 коментара:

  1. Prekrasen post! Knigite sa neveroqtni! Goresto gi preporuchvam!!! (sujalqvam za latinicata)

    ОтговорИзтриване
  2. Само Скай не съм чела от препоръките ти, но всички други определено подкрепям с две ръце и два крака! <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Определено трябва да дадеш шанс на Скай!♥

      Изтриване